Erdoğan Afyon’a geliyor! Erdoğan Afyon’a geliyor!

Dorukhan Büyükışık 2018 yılının Mayıs ayında evden yürüyüşe çıkıp bir daha geri dönmediği kaydedildi. Dorukhan Büyükışık bir inşaat alanında ölü bulunmasının ardından polisler intihar veya kalp krizi babası Tümgeneral Ethem Büyükışık’ın intihar etmesine inanmadığını ifadenendirdi. Oğlu Dorukhan Büyükışık hayat dolu bir olduğu belirtildi. Olay yerine savcıyla birlikte gelen adli tıp uzmanı yüksekten düşme bulgusunun olmadığını söyledi. Bu tespit video kaydına alındığını, Tümgeneral Ethem Büyükışık’tan söz konusu kayıt üç yıl gizlendiği ifadelendirdi.

 İnşaat alanında o gece çalışanlar verdikleri ilk ifade de haykırma sesini duyduklarını söyleseler de sonradan hepsi verdiği ifadeyi reddettikleri bildirildi. Olayda, kamera kayıtları gizli tutulmuş ve uzun aradan sonra montajlanarak verdikleri tespit edildi. Olay yeri incelemesi yapılırken bir başkomiserin tanık olan şahısları, o bölgeden uzaklaştırdığı ifade edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Burcu Köksal şüpheli bir şekilde öldürülen Dorukhan Büyükışık’ın babası emekli Tümgeneral Ethem Büyükışık ile görüştüğü belirtildi. Yapılan görüşmede bu olayla ilgileniceklerini ifadelendirdiler. G/A