Yardımlar sürüyor

Kimse Yok Mu Derneği gıdadan kıyafete ve eşyaya her konuda ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor.

Dernek Başkanı Mustafa Çobanoğlu, “Derneğimize müracaat eden vatandaşımızdan sosyal incelemesi yapılarak ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen 500 mağdur ailemize yıllık periyodik zamanlarda, Ramazan ve Kurban Bayramlarından önce veya her ay gıda yardımları düzenli bir şekilde yapılmaktadır” dedi.

Giyim yardımı

Müracaat eden vatandaşların Ramazan ve Kurban bayramlarından önce ve ihtiyaç olduğu zamanlarda giyim ve ayakkabı ihtiyaçlarının dernek tarafından karşılandığını belirten Çobanoğlu, “2014 Yılı boyunca evi yanan ve ev eşyası olmayan, yeni evlenen 120 mağdur ailemize oturma grubu, çekyat, yatak, yorgan, nevresim takımı, halı vb. eşyalardan oluşan ev eşyası yardımları yapılmıştır” dedi.

Ramazan yardımları                                                                                  

Ramazan ayı boyunca 2500 kişiye sıcak yemek ve iftar yemeği verdiklerini söyleyen Çobanoğlu, “İftara gelemeyen Özürlü vatandaşlarımızın evlerine servis yaptık. Kurban Bayramında et yardımı yapan vatandaşlarımızın etleri,2500 kget kurban kolilerine konularak önceden tespiti yapılan  mağdur ailemize acilen ulaştırılmıştır. Kış mevsiminin gelmesi ile hiçbir yerden kömür yardımı alamayan 20 mağdur ailemizin kömür ve 50 ailemizin odun ihtiyaçlarını karşılanmıştır” dedi.

Editör: TE Bilisim