Afyonkarahisar'ın Dişli beldesi için AK Parti'nin Belediye Başkan Adayı olan Süreyya Güvenir, Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında, partisinin bir başka belediyesi olan Bolvadin Belediyesi'ni eleştirdi.

Hukukçu Başkan Burcu Köksal bunu bilemez mi? Hukukçu Başkan Burcu Köksal bunu bilemez mi?

Dişli Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Hakkı Öztürk, Bolvadin İlçe Başkanı Hasan Topçu ve AK Parti Bolvadin Belediye Başkan Adayı Fatih Kayacan'ın da bulunduğu bir topluluk önünde gerçekleşen konuşmada Güvenir, Bolvadin Belediyesi'ne sert eleştiriler yöneltti.

Süreyya Güvenir, kendi beldelerinden Bolvadin Belediyesi'ne işe giren bir kişi olup olmadığını sorgulayarak, eğer kendisi Bolvadin Belediye Başkan Yardımcısı olsaydı, Dişli'den 100 kişiyi işe alacağını iddia etti. Ayrıca, Bolvadin Belediyesi'ne ait bir şirkette çalışan 500 kişiden Dişli beldesinden bir kişi olup olmadığını da sorgulayarak, eğer varsa görevinden istifa edeceğini belirtti.

Güvenir ayrıca, “Afyon Belediyesi’nin tanıtımına gittim demiş ki 750 bin metre kare parke yapacağız, 10 yılda Dişli’ye 750 metre kare ben yol yaptım. Allah’ın izniyle her şey yapıyoruz, yapamayacağımız hiçbir şey yok. Ali baba olduğu sürece yapamayacağımız hiçbir şey yok” dedi.

Bu açık sözlü eleştiri vatandaşlar arasında, “Yerel seçimlerde partiler arası rekabetin yanı sıra, aynı partinin içindeki belediyeler ve adaylar arasında da bir hizmet yarışı görünüyor. Bir insan partisini bu şekilde yerin dibine sokar mı?” şeklinde karşılandı.

Kaynak: ALİ KÜÇÜKKARTAL