Sandıklı’nın termal tatil ve sağlık turizmi alanında adından sıkça söz ettiren Hüdai Kaplıcaları, ara tatil döneminde yine vatandaşların büyük ilgisini çekiyor. Son dönemde artan sağlık ve doğal tedaviye olan taleple birlikte kaplıcaların yüzde 100 doluluk oranına ulaşarak vatandaşlara sağlık hizmetlerini vermeye devam ettiği belirtildi.

Hayırlı olsun ziyareti! Hayırlı olsun ziyareti!

‘’BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR MUTLULUK KAYNAĞI’’

Şifalı jeotermal suları ve eşsiz doğal çevresiyle öne çıkan Hüdai Kaplıcaları, termal turizmin öncü noktalarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Okulların ara tatil dönemine girmesiyle birlikte bölgedeki vatandaşların yanı sıra çevre illerden de ziyaretçi akınına uğruyor. Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Hüdai Kaplıcalarımız, doğal kaynaklarıyla ve modern tesisleriyle hemşehrilerimizin sağlığına hizmet etmeye devam ediyor. Yoğun talep bizi memnun ediyor. Burada doğanın huzur verici atmosferinde hemşehrilerimizin sağlık bulmasını ve dinlenmesini sağlamak, bizim için büyük bir mutluluk kaynağı” ifadelerine yer verdi.

Zengin mineral içeriğiyle sağlık sorunlarına iyi geldiği bilinen Hüdai Kaplıcaları, bu özellikleriyle sadece ilçenin değil, termal tedavi arayışında olan ve ülkenin değişik noktalarından gelen ziyaretçilerin de uğrak noktası olmaya devam ediyor. N\S

Editör: Nurbanu Soy