31 Mart yerel seçimleri için son haftaya girilirken Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş’tan öğrencilere bir müjde daha geldi. Karataş, seçilmesi halinde gerçekleştireceği projelere ilişkin önemli mesajlar verdi. Karataş, eğitimde vizyoner ve güçlü projeler hazırladıklarını anlatarak, Afyonkarahisar'da yaşayan ve eğitim gören ihtiyaç sahibi ilk, orta ve lise öğrencilerine burs desteği sağlayacaklarını aktardı.

İhtiyaç Sahibi Tüm Öğrencilere Karataş’tan Burs Desteği! (3)

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayında Genel Başkanlık Seçimi 3. Tura Kaldı! İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayında Genel Başkanlık Seçimi 3. Tura Kaldı!

BESLENME VE KANTİN DESTEĞİNİN OLACAK

Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Beytullah Karataş, kentin geleceğinin teminatı olan gençlerin hayatta başarılı bireyler olarak yetişmesi için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını, seçilmesi halinde ise gerçekleştirecekleri ilk işlerden birisinin öğrencilere burs, beslenme ve kantin desteğinin olacağını belirtti.

İhtiyaç Sahibi Tüm Öğrencilere Karataş’tan Burs Desteği! (2)

Beytullah Karataş konuşmasında, ‘’Bizler üretmeyi, çalışmayı ve milletin hayatını kolaylaştırmayı önceliyoruz. Bu anlayışı Afyonkarahisar'da zirveye taşımak için yola koyulduk. Şehrimizin ihtiyacı olan alanları için hazırlamış olduğumuz projeler gibi eğitimde de vizyoner ve güçlü projeler hazırladık. Geleceğimizin teminatı gençlerimize sahip çıkacağız. Bu kapsamda ihtiyaç sahibi ilkokul öğrencilerine bin TL, ortaokul öğrencilerine bin 500 TL, lise öğrencilerine ise 2 bin TL burs desteği sağlayacağız. Bunun yanında yine öğrencilerimizin yaşıtları ile eşit şartlarda olmalarını sağlamak, yeterli beslenmelerine destek olmak için beslenme ve kantin desteği de sağlayacağız’’ dedi.

İhtiyaç Sahibi Tüm Öğrencilere Karataş’tan Burs Desteği! (1)

Kaynak: FATMA SEDA CAN