20 dakika hazır olacak poğaça tarifi bulundu! Hem lezzet dolu hem yumuşacık 20 dakika hazır olacak poğaça tarifi bulundu! Hem lezzet dolu hem yumuşacık

Güvenlik güçlerinin titiz çalışmaları sonucunda düzenlenen operasyonlar sonucunda, ülke genelinde suç işlemekte olan ve kamuoyunda "İskoçlar Çetesi" olarak tanınan organize suç örgütünün ağır darbe aldığı belirtiliyor. Bakan Yerlikaya'nın verdiği bilgilere göre, operasyon sayesinde örgütün faaliyetlerine son verildiği ifade edildi.

Operasyonun detaylarına ilişkin henüz net bilgiler paylaşılmamışken, ilerleyen saatlerde emniyet kaynaklarından daha fazla bilgi bekleniyor. Bu operasyonun, organize suçlarla mücadele kapsamında kaydedilen en önemli başarılardan biri olduğu vurgulanıyor.

Hükümet yetkilileri ve emniyet teşkilatı, organize suçlara sıfır tolerans politikası çerçevesinde gerçekleştirilen operasyonların devam edeceğine dair kamuoyuna güvence veriyor. Bu tür operasyonların, halkın huzur ve güvenliği için elzem olduğu ve suç örgütlerine karşı etkili bir mücadele yürütüldüğü bilgisi paylaşılıyor.
 

Editör: Duygu Özger