Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve MHP Belde Belediye Başkan Adayları ile birlikte partisinin Sinanpaşa Kırka Beldesi Belediye Başkan Adayı Bekir Uykan’ın Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı.

mehmet taytak kırka

Burada konuşan Milletvekili Taytak, ‘’Kırka geldiğimiz 2019 yılından itibaren her zaman yüreğimizde aklımızda olmuş, Bekir başkanın adamlığı, karakteri, ağırlığı, duruşu, sakinliği, dürüstlüğü her zaman gönlümüzde olmuştur. İşini her zaman çözer, çözdü de maşallah başkanım’’ ifadelerini kullandı.

İTFAİYE ARACI İÇİN ÇOK UĞRAŞTIK

Başkan Uykan’ın belde için istediği itfaiye aracını 4 yılda bıkmadan usanmadan aradığını ve itfaiye aracı için çok uğraştıklarını söyleyen Milletvekili Taytak, yaşanan pandemi ve deprem felaketlerine değinerek, ’’Devlet büyüktür, üretti, durmadı, çalıştı ve dağıttı. Belediyelerimizin öncelikle muhatapları il özel idaresi, diğerlerinde de Ankara’dır. Çok ihtiyaç olduğunu düşündüğümüz itfaiye aracımızı da en nihayetinde getirdik. Allah bize bu felaketi elbet yaşatmasın ancak biz tedbirimizi alalım’’ diye konuştu. 

mehmet taytak kırka

Milletvekili Taytak, her yıl en az bir defa mutlaka belediye başkanlarını toplayarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığını ziyaret ettiğini ifade ederek, taleplerini ilettiklerini söyledi. Taytak, ‘’Sağolsunlar ne istersek verdiler. Heybemizi hiç boş göndermediler’’ dedi. 

‘O DA BİZİM GİBİ, BAKARIZ DEMEZ YAPARIZ DER’

Taytak, ‘’Ne parkesi kaldı Bekir Başkanın ne de düşünmüş olduğu, söz vermiş olduğu projelerden eksik kalanı. 18 projeni de yerine getirdi. Şimdi de 4 tane projesi var.  Sözünün eridir Başkan Uykan, o da biz gibi. Bakarız demez, yaparız der. İnşallah doğal gazlarınızda en kısa zamanda firmalar tarafından evlerinize yerleştirilecek. Bunun sebebi birlik, beraberlik ve onun getirmiş olduğu rahmettir. Burada yine aynı birlik içerisindesiniz. Bir birinizden ayrı değilsiniz. Farklı siyasi partilerde de aday olmuş olsa yine de yürek aynı, bayrak aynı, vatan aynı onun için değişen bir şey varsa o da siyasi parti farklılığımızdır. Onu da farklılık derken ad olarak ifade ediyorum. Şimdi Milliyetçi Hareket Partisi olarak Afyonkarahisar’da yeni dönemde kendimiz bütün beldelerimizde, ilçelerimizde ve Afyonkarahisar’da Cumhur İttifakının iki paydaşı olan AK Parti ve MHP ayrı ayrı adaylarımız ile seçime giriyoruz. Bir ittifak söz konusu değildir. Bunun sebebi de ister AK Parti alsın ister MHP alsın. Ama DEM’lenenler almasın diye bir karar çıkarttık. Böylede devam edeceğiz’’ diye konuştu.

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Tolga Akalın genel başkanlık adaylığından çekildi mi? İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Tolga Akalın genel başkanlık adaylığından çekildi mi?

mehmet taytak kırka

‘YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR’

5 yıl içerisinde Başkan Uykan’ın başarılı projeler imza attığını belirten Taytak, ‘’Bir gerçek var, siyaset yapıyor değiliz ama bu 5 yıl gibi kısa bir zamanda şimdiye kadar yaptıklarından, çaktıkları bir çividen dahi belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizler değişimin devamı noktasında eğer belediye başkanımız kendisini Başarlı kılmamış olsaydı kimsenin vaktini almaz buyurun sizin olsun derdik. Ama biz başardık. Kırka’ya layık olduğu her hizmeti getirdik. Bunun adı, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Onun için hiç farklı kullanmaya gerek yok. Biz sizin için kendisini ortaya atan, elini taşın altına koyan ve çekmeyen, daha büyük işler yapacağım diyen belediye başkanımızın önümüzdeki 5 sene daha büyük işler yapacağını biliyorum. Ne yapmak gerekiyorsa mutlaka yapacağız” dedi.

mehmet taytak kırka

Kaynak: NURBANU SOY