İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili ÇayHakan Şeref Olgun, üstün bir başarı elde ederek kendi bölgesinden ve bölgesine yakın bir beldeden yaptığı çalışmalarla İYİ Parti’den belediye başkanı çıkardı.

İYİ Parti'nin başarılı isimlerinden Milletvekili Hakan Şeref Olgun, kendi bölgesi Çay’dan ve yakın bir belde olan Dereçine’den gerçekleştirdiği etkili çalışmalarla dikkatleri üzerine çekti.

Afyon’da dört vekil kazandı, iki vekil kaybetti! Afyon’da dört vekil kazandı, iki vekil kaybetti!

Çay ilçesi, vatandaşlar tarafından AK Parti'nin güçlü olduğu bölgelerden biri olarak bilinirken,  İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun'un yaptığı çalışmalar, bu dengeleri değiştirdi. Resmi olmayan sonuçlara göre, İYİ Parti'nin Çay Belediye Başkan Adayı Yaşar Kemal Kartantopu, mevcut belediye başkanı ve AK Parti'nin adayı Hüseyin Atlı’yı geride bırakarak büyük bir farkla belediye başkanı seçildi. Çay ilçesine yakın bir belde olan Dereçine'de de İYİ Parti'den önemli bir zafer geldi. İYİ Parti Dereçine Belediye Başkan Adayı Aykut Okumuş resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanlığını kazandı.

ODAK yazdı, Özkaya cevapladı! ODAK yazdı, Özkaya cevapladı!

Çay ilçesinden bazı vatandaşlar ODAK’a konuştu. Vatandaşlar, “İlçemizin gururu Vekilimiz Hakan Şeref Olgun yaptığı çalışmalarla ve verdiği güvenle ilçeye birde İYİ Partili belediye başkanı kazandırdı. Belediye başkanımız Yaşar Kemal Kantartopu’nun arkasında milletvekilimiz olduktan sonra Çay’ın sırtı yere gelmez. Biz Olgun’a güveniyoruz. O ne Afyonkartahisar’ı nede kendi ilçesini asla unutmaz. AK Parti’nin kale gibi gördüğü Çay’ı, Olgun devirdi. Çay ilçemize İYİ Partili belediye başkanımız hayırlı olsun” dediler.  

Kaynak: FADİME ÖZKARAN