31 Mart 2024 tarihinde yapılan Yerel Yönetimler seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclisine 3 üye, belediye meclisine ise 19 üye ve 4 kontenjan ile girmeye hak kazandı. Yerel seçimlerin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar merkezde İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyeleri İl Seçim Kurulunda mazbatalarını aldılar.

CHP’li meclis ve İGM üyeleri mazbatalarını aldılar!

MHP’li başkanların başarısı! MHP’li başkanların başarısı!

İl Genel Meclisinde CHP’yi Mert Efe Aydeniz, Mesut Muhlis Şener, Özgür Kirez temsil edecek.

Belediye Meclisinde ise Mehmet Kemal Demirkırkan, Mevlüt Varol, Ahmet Akkent, Bekir Lafçı kontenjanda, Ramazan Akgöz, Mehmet Argadal, Şevket Öner, Mine Ayözen, Nazife Lafçı, Ömer Elçi, Gökhan Günal, Mustafa Kadem, Mustafa Karanfil, Derya Palalı, Yasin Bayram Yıldırım, Ali Tunç, Emine Emel Sarlık, Murat Karaal, Celalettin Ayvalı, İbrahim Meydanoğlu, Hüseyin Zengin, Necati Sarı, Ayşe Dudu Göktaş mecliste yer aldı.

CHP’li meclis ve İGM üyeleri mazbatalarını aldılar!

AFYON’U KADINLAR VE GENÇLER YÖNETECEK

Mazbata töreninin ardından Odak’a konuşan CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan, ‘’Bugün mazbata törenimiz vardı. İl genel meclis ve belediye meclis üyelerimiz vardı. Hepsi mazbatalarını aldı. Hepsi gayet dinamik ve dinamik bir ekiple Afyonkarahisar yönetilecek. İstişare ile yönetilecek. Kadınlarla ve gençlerle yönetilecek. Hepsi birbirinden daha başarılı olacağına eminim’’ dedi.

Kaynak: NURBANU SOY