Daha önce babasının da belediye başkanlığı yaptığı beldede başkanlığı kazanan CHP’li Devrim Ölmez, görevi Mehmet Ali Sakal'dan devir aldı.

Mehmet Ali Sakal devir teslim töreninde duygusal ve anlamlı sözlerle konuştu. Sakal, “Değerli kardeşim halka hizmet hakka hizmettir. Bu masa bu koltuk senin babanla bu kasabaya hizmet etti. Ben o hizmeti devam ettirmeye çalıştım. Senin daha iyisini yapacağına inanıyorum. Benim bıraktığım yerden babanın bıraktığı yerden daha iyisini yapacağına inanıyorum. Sonuna kadar arkadayım. Yeşilçiftlik halkı arkandadır. Doğruyu iyiyi güzeli seninle yaşayacağız” dedi.

ODAK yazdı, Özkaya cevapladı! ODAK yazdı, Özkaya cevapladı!

Yeşilçiftlik Belediye Başkanı CHP’li Devrim Ölmez ise, “Bende kıymetli başkanımıza, amcama yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” diyerek belediyeyi teslim aldı. Bu duygusal anlarda, geçmişin izleri ve gelecek umutları bir araya geldi.

Ayrıca, Yeşilçiftlik Belediye Başkanı CHP’li Devrim Ölmez’in babası Zekeriya Ölmez, 1999- 2014 yılları arasında Yeşilçiftlik Belediye Başkanlığı görevini yürütüp,  Uşak’ın Banaz ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti.  

Kaynak: FADİME ÖZKARAN