Bugünkü ‘Emniyette su bile içmediler şehitlik ve jandarmaya ise hiç gitmediler!’ başlıklı haberimiz sonrasında AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya'dan önemli açıklamalar geldi.

Emniyette su bile içmediler şehitlik ve jandarmaya ise hiç gitmediler! Emniyette su bile içmediler şehitlik ve jandarmaya ise hiç gitmediler!

Afyonkarahisar Valiliği ve Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde, AK Partili Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan'ın sadece fotoğraf çektirmek amacıyla emniyete uğradıkları ancak emniyette bir su bile içmedikleri, jandarmaya ise hiç gitmedikleri eleştirileri yapılmıştı. Vatandaşlar, "AK Partili vekillerin siyasi bayramlaşma programı için erken saatlerde emniyetten ayrıldıklarını" belirterek tepkilerini dile getirmişlerdi.

Çetinaktı mazbatasını aldı! Çetinaktı mazbatasını aldı!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya eleştirilere yanıt verdi. Özkaya ODAK'a yaptığı açıklamada, bayramlaşma programından erken ayrılmak zorunda kaldıklarını ifade etti. Özkaya, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın görevlendirmesi ile, Cumhurbaşkanımızın da video konferans ile katıldığı partimizin 81 il teşkilatının bayramlaşmasını gerçekleştirdik" dedi.  

Kaynak: ÖZEL HABER: FADİME ÖZKARAN