Halkın bu dönem tüm adayları araştırdığına dikkat çeken Yağcı, seçimlerin şekillendiği bir güne girildiğini söyleyerek  CHP’li Köksal’a ‘Biz kendi içimizde kavgalı değiliz’ sözü ile gönderme yapan Yağcı, “Halkımızın Afyonkarahisar’ı kendisiyle birlikte yönetecekleri adaya doğru yöneldikleri bir haftaya girdik. Seçimler son 10 gün kala biraz daha şekillenmeye başlar. Bu dönem Afyonkarahisarlı hemşerilerimiz nereye oy vermeyeceklerine karar vermişler. 20 yıllık AK Parti iktidarının AK Parti’nin Afyonkarahisar’a hayal projeler dışında bir şey vermediğinin farkında. Bu dönem Afyonkarahisar bir değişim arzusunda. Bir değişim beklentisindeler. İnsanlar bu dönem adayları araştırıyor. Ortaya konulan projelere bakıyorlar” dedi.

DÜN DEDİĞİ İLE BUGÜN TERS DÜŞENLER VAR 

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Alper Yağcı, “ Adayların geçmişi ile bugün vaat ettiklerinin tutup tutmadıklarına bakıyorlar. Bizim dünümüzde bir bugünümüzde bir. Yarınımızı da bir. Biz ne kendi içimizde kavgalıyız.  Ne kendi söylediklerimizle ters düşen bir yapıya sahibiz. Biz bugüne kadar halkımızın nasıl içindeysek bundan sonra da öyle olacağız. 5 yıldan yıla halk kendi içine gireni de veya seçim amaçlı söylenenleri de veya yapılmayacak projeleri de halkımız not defterine kaydetmiş. İçlerinden samimi kendiler ile yaşayan, kendileri ile bu şehrin dertlerine ortak olan adayın bizim olduğumuza her geçen gün inanan insan sayısı her geçen gün artıyor” diye konuştu.

İşte İYİ Parti genel idare kurulunun tam listesi! İşte İYİ Parti genel idare kurulunun tam listesi!

VATANDAŞ NEREYE OY ATMAYACAĞI KONUSUNA NET BİR KARAR VERMİŞ

Vatandaşın kavgacı ve gerçekleşmeyen hayal projelerden yorulduğuna dikkat çeken Yağcı, “Ben 8 seçim geçirdim. İktidardan vatandaşın bu kadar şikayetçi olduğunu ve yorulduğunu ilk defa şahit oluyorum. Dönem dönem iktidarlar yorulur, muhalefet atak yapar. Bunlar siyasetin olağan gidişidir. Biz sahaya çıktığımızda şunu görüyoruz. Vatandaş nereye oy atmayacağı konusuna net bir karar vermiş. Artık yorulmuş. Gerçekleşmeyen projelerden, projelerim birçoğunun hayal olmasından, artık yorulmuşlar. Vatandaşımız kavga siyasetinden de yorulmuş. Hem ülkemizde hem Afyonkarahisar’da insanları sürekli iki kutuplu siyasetin içine çekmeye çalışıyorlar.  Burada da insanlar ya iktidardan ya karşı guruptanmış gibi algılanıyor. Biz üçüncü yolu açarak Afyonkarahisar’da sevgi dilini inşa etmek istiyoruz. Adaylar kendi projelerini anlatarak bir yerlere gelebilir, bunu göstermek istiyoruz” dedi.

Kaynak: BÜLTEN