Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, TÜMMER T. Doğal Taş ve Makinaları Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Şimşek, İscehisar Mermerciler Derneği Başkanı Muharrem Çakmak ve Ege Maden İhracatçıları Birliği Başkanı İbrahim Alimoğlu, Afyonkarahisarlı firmaları desteklemek için 29.Marble İzmir Doğaltaş ve Teknoloji Fuarı'nda bir araya geldi.

Müdür Sünnetci ne toplantısı yaptı? Müdür Sünnetci ne toplantısı yaptı?

Afyonkarahisarlı firmalar, uluslararası alanda tanıtım ve işbirliği için İzmir Doğaltaş Fuarı'nda bir araya geldi. MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, fuarın önemine vurgu yaparak firmaların başarılarını tebrik etti. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, sektördeki yenilikleri ve potansiyeli sergileyerek dünyanın dört bir yanından katılımcıları ağırladı. Afyonkarahisar'dan fuara katılan firmalar, ülkemizin doğaltaş zenginliğini ve kalitesini uluslararası arenada tanıtmak amacıyla stantlarını açtılar.

Milletvekili Taytak, Afyon mermerinin dünya çapında tanınmışlığını vurgulayarak, Türkiye'nin mermer rezervinin önemine dikkat çekti. Afyonkarahisarlı firmaların ihracattaki başarılarına vurgu yaparak, fuara katılımlarının desteklenmesi gerektiğini belirtti. Taytak fuara katılan Afyonkarahisarlı firmalarıda ziyaret etti.

Kaynak: MURAT EMRE