Bu prestijli etkinlik, Gaziantep Sanayi Odası, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve KOSGEB'in destekleri sayesinde Ortadoğu Fuar Merkezi'nde yapıldı.

Açılış konuşması Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından gerçekleştirildi. Şahin konuşmasında, karavan turizmi gibi alternatif turizm çeşitlerini önemsediklerini belirtti. Dünya genelinde ciddi bir dönüşümün yaşandığı bir dönemde bu tür yeniliklerin önemini vurguladı.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkanı Adnan Ünverdi, ikincisi düzenlenen bu fuardan sonra da birçok farklı fuarın yapılacağına inanıyor. Çevreyi koruma bilincini önemseyen ve karavan turizmini teşvik eden fuarlar düzenlemenin önemine değindi.

Açılış töreni sonrasında Vali Yardımcısı Hüseyin Kaptan ve protokol üyeleri, fuarda yer alan karavan ve kamp malzemeleri stantlarını ziyaret etti.

En çok köfteyi kim yedi? En çok köfteyi kim yedi?

Bu önemli etkinlik, Gaziantep dışındaki şehirlerden de büyük ilgi gördü. Afyonkarahisar, Bursa, İstanbul, Kahramanmaraş, Kocaeli, Konya, Muğla, Sakarya ve Tekirdağ'dan 30 firma ve 70 marka fuara katıldı. Fuar, 5 Kasım'a kadar doğa sever ziyaretçilerine kapılarını açık tutacak, Afyonkarahisar ve diğer şehirlerden gelen ziyaretçilere ev sahipliği yapacak. F/Ö

Editör: Fadime Özkaran