Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, yaptığı açıklamada, ilçeye kazandırılan bu muhteşem eserin, Sandıklı halkının kültürel ve eğitimsel ihtiyaçlarını karşılayacak önemli bir merkez olduğunu belirtti. Açılışa hazırlık sürecinde son rötuşların yapıldığını ve her detayın titizlikle incelendiğini ifade etti.

Sandıklı’da bu yıl şeker pancarında kaç ton rekolte bekleniyor ? Sandıklı’da bu yıl şeker pancarında kaç ton rekolte bekleniyor ?

sandıklı kültür merkezi

O GÜNÜ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ

Açılış için planlanan etkinlikler hakkında da bilgi veren Başkan Dr. Mustafa Çöl; “Kültür Merkezimizin açılışı için özel bir program hazırlıyoruz. Merkezimizin tüm bölümlerini ziyaret ederek vatandaşlarımıza tanıtımını yapacağız. Merkezimiz, cep sineması, çok amaçlı salon, çocuk oyun alanı, kütüphaneler, eğitim sınıfları, kafeterya, kitap satış mağazası, bilim sanat atölyeleri ve tiyatro-opera salonu gibi birçok tesise ev sahipliği yapacak. Her yaş grubundan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek bir yapıya sahip. Açılış için en uygun zamanı belirlemek için çalışmalarımız devam ediyor. Hemşehrilerimizle birlikte bu muhteşem eseri gururla açacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz” İfadelerine yer verdi.

sandıklı kültür merkezi

Kaynak: GAMZE KOÇAK