İYİ Parti Genel Başkanını seçti! Yeni Genel Başkan kim oldu? İYİ Parti Genel Başkanını seçti! Yeni Genel Başkan kim oldu?

 Yerel yönetimden beklentilerin yüksek olduğunu ve belediye çalışanlarının sorularına cevap vererek, öncelikli hedeflerini açıkladı. Küçükkurt, MHP seçim koordinasyon merkezinde düzenlenen toplantıda, ilk defa geniş bir katılımla kamuoyu önüne çıkarak, Afyonkarahisar'ın geleceği ve çalışanların durumu hakkında konuştu.

Karşısında bulunan gazetecilerin, belediye personelinin endişeleri ve gelecekleriyle ilgili sorularını yanıtlayan Küçükkurt, belediye çalışanlarının hayat standartlarını iyileştirmeyi hedeflediklerini ifade etti. Ziyaretler sırasında mesai arkadaşlarına verdikleri sözleri hatırlattı ve ekledi: "Afyonkarahisar çatısı altında faaliyet gösteren tüm çalışanlarımızı ziyaret etmeye çalıştık, mesai arkadaşlarımıza bunun güvencesi verdik. Ne bizler ne de MHP kimsenin ekmeğiyle oynama ya da ailelerin geçim kaynağına engel olma derdinde değil." Ayrıca seçildikleri takdirde, asgari ücretin üstünde yüzde 75 oranında bir zam yapılacağının altını çizdi. Bu açıklama, çalışanlar ve kamuoyu tarafından olumlu karşılandı.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN