BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI: ADALET VE ÇALIŞKANLIK

Sezer Küçükkurt'un Afyonkarahisar'ın evladı olduğunu belirten Milletvekili Taytak, MHP olarak adaletli ve çalışkan bir belediyecilik anlayışıyla Afyon'u yöneteceklerini ifade etti. Küçükkurt'un dürüst ve çalışkan kişiliğine vurgu yaparak, "Sezer Küçükkurt, temiz düzgün çalışkan her dakikasını Afyonkarahisar için harcayan bir Afyon evladıdır." dedi.

Siyasette bir ilk “Ahlaklı Belediyecilik Taahhütnamesi” Siyasette bir ilk “Ahlaklı Belediyecilik Taahhütnamesi”

DENEYİM VE GELECEK PERSPEKTİFİ

AK Parti'nin Afyon'da uzun yıllar belediyecilik hizmetleri gerçekleştirdiğini hatırlatan Milletvekili  Taytak, Mehmet Zeybek'e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, "Bundan sonra Afyon Belediyesinde Milliyetçi Hareket Partili il başkanı görev yapacak. Belediye başkanının arkasında deneyimli bir siyasetçi olarak Ahmet Kahveci olacak." şeklinde konuştu.

HEDEF: HAKKANİYETLİ VE EŞİT MESAFEDE BELEDİYECİLİK

MHP'nin Afyonkarahisar'da belediyeciliği devralması durumunda hakkaniyetli bir belediyecilik anlayışını hayata geçireceklerini belirten Taytak, "Bu kapı artık herkese açık olacak. Biz ayağı yere basan projeler vaat ediyoruz. Futbol üzerinden bir örnek verirsem, Afyonspor'u süper lige katacağımızı söyleyip yapamayacağımız projeleri sunmadık. Ayağı yere basan gerçekçi projeleri sizinle paylaştık Yeni projeler üretmeye devam ederek üreten belediyecilik anlayışıyla canla başla çalışarak daha mutlu bir Afyonkarahisar'da yaşayacağız." dedi.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN