Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, partisinin Bolvadin İlçesi ve İlçeye Bağlı Dişli, Özburun Beldelerinde Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışlarında konuştu.

mehmet taytak

Milletvekili Mehmet Taytak, ‘’Önümüzde mahalli ve idareler seçimleri var. Bu seçimlerin iki anlamı var. Birincisi sizin destekleriyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan makamında devam ediyor ve Cumhur İttifakı’nın hükümeti kuruldu. Bu da başarıyla devam ediyor. Fakat geçen dönemde, Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Mersin, Adana gibi şehirlerimizi zillet ittifakına kaptırdık. Ancak buralarda görüldü ki, bunların derdi hizmet değil, derdi hezimet, dert ve sıkıntılardı. Cenab-ı Allah şimdi bize bu süreyi getirdi. Önümüzde bir fırsat var. Hem kaybettiğimiz şehirlerde hem de buralarda Allah izin verirse bayrağımız dalgalanacak’’ dedi.

BİZ BAKARIZ DEMEDİK, YAPARIZ DEDİK VE YAPARIZ

Milletvekili Taytak, ‘’ Belediye başkan adaylarımız verdikleri sözleri teker teker yerine getirecek. Onlara inancımız tamdır. Önümüzdeki günlerde sizinle görüşmelerinde buralarda yapacakları bütün projeleri sizlerle paylaşacaklar. Onların verdiği her söz bizim de namusumuzdur. Yapılması gereken ne varsa mutlaka başaracağız. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Biz bakarız demedik, yaparız dedik ve yaparız. 95’te de buradaydım, 91’de de buradaydım bugün de buradayım. Milliyetçi Hareket Partisi inancın ve birliğin adıdır. ’’ diye konuştu.

mehmet taytak

MHP, BİNLERCE MAĞDURİYET YAŞAMIŞ BİR SİYASİ HAREKETİN ADIDIR

Önümüzdeki yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti olarak, 30 büyükşehirde ittifak yaptıklarını söyleyen Milletvekili Taytak, ‘’Biz ayırmadan ayrıştırmadan gereken neyse onu yapacağız. Başkan adaylarımız kazanacak ama mazbatalarını aldıkları gün üç hilali buradan çıkartacak ve herkesin belediye başkanı olacaklar. O makam kapısı herkese açık olacak. Onun, bunun değil, yukarıdan gelen talimatla değil, aklı fikri burada camisinde, okulunda, hastanesinde, yolunda işinde olacak. 7\24 çalışacak bizi her gün arayacak. Biz de ne gerekiyorsa teker teker yerine getireceğiz. Sayın Genel Başkanımız her zaman ifade ederler, ‘Belediye başkanında kazanana kadar parti bellidir. Kazandıktan sonra kendi memleketinin insanlarına o verdi bu vermedi, oraya yolu götürmeyelim buraya asfalt atmayalım gibi bir ayrımımız olamaz.’ Milliyetçi Hareket Partisi’nin asla olamaz. Milliyetçi Hareket Partisi 55 yıldır, vatan, bayrak, devlet diyerek binlerce şehit, binlerce gazi, binlerce mağduriyet yaşamış bir siyasi hareketin adıdır. Bir inancın ve birliğin adıdır’’ dedi.

mehmet taytak

SALLIYOR DİYECEKSİNİZ ALKIŞLAYACAKSINIZ

Bu ülkede siyaset yapmak için değil, ülkenin bekası için hizmet edeceklerinin altını çizen Milletvekili Taytak, gerçekleştirecekleri projeleri en hızlı ve layıkıyla yerine getireceklerini vurguladı.

Taytak, konuşmasında siyasi partilerin adaylarına da değinerek, her partinin geçmişine bakılması gerektiğini söyleyerek, ‘’Diğer siyasi partilerin adayları da olacaktır ve bir şeyler söyleyeceklerdir. Malumunuz söylerken geçmişine bakacaksınız. Yeni adaylar söylerken de diline bakacaksınız. Eğer diyorsa ki, ‘Afyonspor’u süper lige çıkaracağım’ sallıyor diyeceksiniz alkışlayacaksınız. Ya da diyorsa ki, bedava ev dağıtacağım diye, onu da sallıyor diye alkışlayacağız. Bizim bütün projelerimizin ayağı yere basar. Karşılığın vardır, olması gereken yerdedir’’ diye konuştu.

Müsavat Dervişoğlu Kimdir? İYİ Parti Genel Başkan Adayı Hakkında Merak Edilenler Müsavat Dervişoğlu Kimdir? İYİ Parti Genel Başkan Adayı Hakkında Merak Edilenler

BOLVADİN DE ÜÇTE ÜÇ YAPACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci’de, Milletvekili Taytak’ın, Afyonkarahisar’ın bütün ilçe ve beldelerinde canla başla çalıştığını ifade etti.

Kahveci, ‘‘Belediye Başkan Adaylarımızın yapacağı yol, kaldırım, kanalizasyon, içme suyu, park bahçe gibi tüm giderlerinin ihtiyaç duyacağı tüm durumlar noktasında sayın Milletvekilimiz Mehmet Taytak Bey daha önceki dönemlerde her zaman başkanlarımızın yanında oldu. Vekilimizin bütün sözlerin yerine getirilmesi için gereken tüm desteği vereceğinden emin olabilirsiniz. Bolvadin de, Dişli de ve Özburun da sizin dokunabileceğiniz, dertlerinizi anlatabileceğiniz ve ortak çözüm üretebileceğiniz bir belediye başkanı olacaktır. Bolvadin de üçte üç yapacağız’’ ifadelerini kullandı.

Kaynak: NURBANU SOY