Akbank 20.000 TL faizsiz ihtiyaç kredisi imkânı sunuyor. Akbank’tan faizsiz kredi kampanyasına ilişkin verilen bilgiye göre, ilk kez başvuran müşteriler Akbank Mobil’i indirip “Akbank’a üye olmak istiyorum” adımına geçerek kampanyadan yararlanabilecek. Dolayısıyla 20.000 TL faizsiz bir şekilde geri ödenecek.

AKBANK’TAN FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI

Bu promosyondan yalnızca 27 Mart 2024 ile 22 Nisan 2024 tarihlerinin arasında Akbank Mobil’i indirip “Akbank’a üye olmak istiyorum” adımını atan ve ilk kez uzaktan müşteri kazanım sürecini tamamlayan müşteriler faydalanabilmektedir.

‘Akbanklı Ol’ sürecini tamamladıktan sonra Akbank Mobil’den kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Yeni Akbank müşterileri, müşteri siparişinden itibaren 10 gün içerisinde hayat sigortalı ve yüzde 0 faizli ihtiyaç kredisine başvurabilmektedir. Son başvuru tarihi ise 22 Nisan 2024’tür.

İşlemini kurye aracılığıyla gerçekleştiren ve ilk kez Akbank üyesi olan müşteriler, kağıt üzerindeki işlemlerinin tamamlanması ve belgelerin bankaya ulaşmasının ardından 9 Nisan’a kadar Akbank Mobil’e giriş yaparak kredi başvurusunda bulunabilecek.

Bu kredi başvuruları Akbank tarafından değerlendirilecek ve olumlu sonuçlanması durumunda değerlendirmeye alınacaktır.

27 Mart 2024 ile 22 Nisan 2024 tarihlerinin arasında Banka ürün/hizmetlerini aktif kullanmayan ve Banka’da aktif olmayan müşteriler de Akbank Mobil’i indirerek Akbanklı olmak istiyorum” butonuna tıklayarak kayıt olabilirler. 

Akbank'tan faizsiz kredi kampanyası

Başvurunun başarılı bir şekilde doğrulanmasının ardından onaylanan kredilere Akbank Mobil, Akbank İnternet adresi, Müşteri İletişim Merkezi veya şubelerimizden ulaşılabilmektedir.

Kampanya kapsamında kullandırılabilecek minimum kredi tutarı 1.000TL, maksimum kredi tutarı 20.000TL ve maksimum vadesi 6 aydır.

Bu kampanyadan yalnızca gerçek bireysel müşteriler faydalanabilecek olup, mevcut kredi türleri bireysel/tüketici kredileridir.

Akbank Mobil müşterileri avantajlı kredi fırsatından yalnızca bir kez yararlanabilir.

Sigortalı kredilerde müşterilerin yaşları ve kredi vadesinin toplamı 65 yılı geçemez.

Kredi maliyetleri ve yıllık gider oranlarının yer aldığı ödeme planı örnekleri aşağıdaki tabloda gösterilmektedir. Hayat sigortası prim tutarı. Kredi tutarı, kredi vadesine, faiz oranına ve müşterinin yaşına göre değişiklik gösterdiğinden toplam geri ödeme bedeline dahil edilmemektedir.

Borsa haftaya rekorla başladı Borsa haftaya rekorla başladı

Daha önce Akbank Mobil kullanıcısı olan ve %0 veya %0,99 faiz oranlı avantajlı kredi promosyonlarından yararlanan müşteriler bu promosyondan yararlanamaz.

Kaynak: GAMZE KOÇAK