Türkiye Basketbol Federasyonu 2023-2024 sezonu faaliyet programında yer alan U-18 Erkekler Anadolu Şampiyonları Kırmızı grup müsabakaları spor şehri Afyonkarahisar’da başladı.

Afyonlu şehit polis memleketine uğurlandı! Afyonlu şehit polis memleketine uğurlandı!

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde yapılan turnuvaya Aydın, Adıyaman, Adana, Diyarbakır, Bursa, İstanbul, Kocaeli, Konya, Malatya, Denizli, Mersin, Samsun ve Ankara illerinden 16 takım katılıyor. Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu ve Tınaztepe Spor Salonunda düzenlenen müsabakalar A,B,C ve D olmak üzere 4 grupta yapılacak.

Turnuva boyunca heyecan dolu karşılaşmalar izleyicilerle buluşacak. U-18 Erkekler Anadolu Şampiyonları basketbol turunuvasında mücadele edecek takım ve grupları şöyle:

  • A Grubu: Merkezefendi Belediyesi S.K. (Denizli), Adıyaman Gençlik S. K., Final Spor S.K.(Bursa), Konyaspor S.K.
  • B Grubu: Türk Telekom S.K.(Ankara), Malatya Sportif Basketbol S.K, Kocaeli Basket S.K, Konya Büyükşehir Belediyesi S.K.
  • C Grubu: Samsunspor S.K, Diyarbakır Yurdum S.K, İstanbul Vardar S.K, Tarsus Amerikan Koleji S.K.(Mersin)
  • D Grubu: Ada Spor Gençlik S. K.(Aydın), Mersin Doruk S.K, Hedef Takım S.K (İstanbul), Çukurova Üniversitesi S.K (Adana)
  • 15 – 19 Nisan tarihleri arasında Afyonkarahisar’da yapılacak olan heyecan verici turnuvayı takip etmek ve Türk basketbolunun gelecek vadeden yıldızlarını izlemek için basketbol severleri bekliyoruz.  
Kaynak: AHMET SARLIK