Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenen sergiler, Ramazan ayında da sanat tutkunlarıyla buluşmaya devam ediyor. İlk sergi olan "Resim Bölümü Öğretim Elemanları ve Öğrencileri Karma Sergisi", 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel olarak düzenlendi. Sergi, GSF Dekan Vekili Prof. Dr. Selçuk Akçay ve Dekan Yardımcıları tarafından açıldı. Toplamda 31 eserin yer aldığı sergi, 29 Mart'a kadar GSF 1. katındaki Resim Bölümü sergi alanında ziyaret edilebilecek.

Gsf (1)

"Ahmet Şemseddin Karahisari Hat Örnekleri Sergisi"

GSF ev sahipliğindeki ikinci sergi ise AKÜ Ahmet Şemseddin Karahisari Sanat Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan “Ahmet Şemseddin Karahisari Hat Örnekleri Sergisi” oldu. Sergi açılışına AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Güler, GSF Dekan Vekili Prof. Dr. Selçuk Akçay’ın yanı sıra Çay Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Yalçın, Ahmet Şemsettin Karahisari Sanat Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Asuman Şenel, GSF Dekan Yardımcıları, öğretim elemanları ve Afyonkarahisarlı sanatseverler katıldı.

Assdscdscdscdscdscdscsdcds (3)

Sergide, Ahmet Şemseddin Karahisari'ye ait müselsel, mâkılî, muhakkak, nesih, sülüs, reyhânî hat örnekleri ve meşkler sergilendi. Sergi, 22 Mart'a kadar AKÜ M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezi'nde ziyaret edilebilecek.

Şehidimizin defin yeri ve saati belli oldu! Şehidimizin defin yeri ve saati belli oldu!

Assdscdscdscdscdscdscsdcds (2)

Kaynak: TUĞBA ÖZKAN