Yerel seçimler öncesi Sinanpaşa'da siyasi gerginlik tırmanıyor. Çay’da MHP bayraklarının belediye ekipleri tarafından indirilmesinin ardından siyaset nabzı yükselirken Sinanpaşa’da da MHP lideri Devlet Bahçeli’nin bayrağının yırtılması gerginliği artırdı.

KİMİN YAPTIĞI MERAK KONUSU OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, bir evin duvarına asılan bayrağı kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yırtıldı. Bahçeli'nin üzerinde "Ayırmadan, ayrışmadan Türkiye için canla başla" ifadelerinin bulunduğu pankartın parçalandığı anlaşıldı.

tolga yıldırım

Köksal Antalya’ya da faydalı! Köksal Antalya’ya da faydalı!

‘BİRLİK VE BERABERLİK ZARAR GÖRÜYOR’

Yırtılan bayrağı görenler, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin bayrağının yırtılması karşısında şaşkınlık içinde kaldı. MHP’ye destek verenler, bu durumun Türkiye'nin birlik ve beraberliğine zarar verdiğini ifade ederken, bayrağın kim ve kimler tarafından yapıldığı merak konusu oldu. MHP Sinanpaşa İlçe Başkanlığının konuyla ilgili emniyete suç duyurusunda bulunması bekleniyor.

BAYRAK KESMEKLE SEÇİM KAZANILMAZ

Konuyla ilgili ve hakkında çıkan dedikodulara cevap veren MHP Sinanpaşa Belediye Başkan Adayı Tolga Yıldırım, ‘’Yazmayayım dedim ama yazmak şart oldu. Babam kırk yıllık dostu, Güney köyü yukarı mahallesinde oturan bir amcayı dövmüş. Çok afedersiniz, ben CHP’li kardeşlerime sövmüşüm. Annem CHP’lilere ‘cingen’ demiş. Neymiş ben kazanırsam bazı esnaflara eziyet edecekmişim. Yani ipe sapa gelmez dedikodular. Benim sizlerden ricam boş asılsız laflara inanmayıp hakkınızda olumsuz bir şey duyduğunuzda beni arayın işin aslını öğrenin. Diğer önemli bir konu Çigiltepe Mahallesi’nde asılı bulunan bayrağımızı kesmişler. Bayrak kesmekle seçim kazanılmaz’’ dedi.

Kaynak: NURBANU SOY