MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve parti yöneticileri, Düzağaç, Tınaztepe, Taşoluk, Kırka ve Sinanpaşa merkez de Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışını yaptı.

mehmet taytak

Sinanpaşa ovasındaki vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Milletvekili Taytak, Sinanpaşa’da 3 hilali dalgalandıracaklarını söyledi.

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı Gerçekleşiyor! İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı Gerçekleşiyor!

Thumbnail Sinanpaşa Ovasında Taytak Rüzgarı Esti

Taytak, “Sinanpaşa ilçemizde 4 MHP’li belediyemiz var. Belediye başkanlarımız seçim öncesi vermiş olduğu sözleri kısa zamanda yerine getirdi. Kendi bölgelerinde imrenilecek hizmetler yaptı. Sinanpaşa ilçesinde bulunan diğer beldelerde yaşayan vatandaşlarımızda bunun farkına vardı ve o belediyelerde çıkan adaylarımıza vatandaşlarımız büyük teveccüh göstermektedirler. Mevcut olan 4 belediyemizi inşallah 2 katına çıkartıp daha sonra da buna Sinanpaşa merkez belediyesini de kazanarak ekleyeceğiz. Çünkü vatandaşlarımızın partimize ve adaylarımıza olan ilgiyi saha çalışmamızda gördük. İnşallah 31 Mart akşamı Sinanpaşa Ovasında rekor bir oy ile 3 hilali dalgalandıracağız” dedi.

Kaynak: FATMA SEDA CAN