31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi Afyonkarahisar il merkezi, ilçe ve beldeler olmak üzere 58 seçim bürosu açılışını tek tek yapan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, hafta sonu İl merkezine bağlı Erkmen, Salar, Işıklar ve Değirmenayvalı beldelerini ziyaret ederek, seçim koordinasyon merkezlerinin açılışını yaptı. 58 seçim bölgesinde olduğu gibi il merkezine bağlı beldelerde yapmış olduğu ziyaretlerde vatandaşlar, Taytak’a yine yoğun ilgi gösterdi. Taytak’a, il yönetimi, Merkezi İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu ve yönetimi eşlik etti.

mehmet taytak

Başkan Uygur Başkan Burcu Köksal’a rest çekti! Başkan Uygur Başkan Burcu Köksal’a rest çekti!

TAYTAK, “İYİ Kİ DEVLET BEY VAR”

Belde ziyaretlerinde konuşan Milletvekili Taytak, Afyonkarahisar’a gelmeden önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret ettiğini söyledi. MHP Lideri Bahçeli’nin Taytak’a Afyonkarahisar’da seçim nasıl gittiğini sorması üzerine beldelerde ve ilçelerde iddiaları olduklarını söylediğini kaydetti.

mehmet taytak

Taytak, ‘’Her yerde halkımız bizi sevgiyle karşılıyor ve dualarla uğurluyor. Dualar bize değil dedim. Duayı size yapıyorlar dedim. Sayın Genel Başkanımız bizim atamız, büyüğümüzdür. 15 Temmuz sonrası ortaya koyduğu tavırlarla Türkiye’yi uçurumdan kurtardı ve Cumhurbaşkanımızın yanında hala dağ gibi durmaktadır. Peki, burada dururken ne istedik. Vatan huzurlu olsun, bayrak inmesin, ezan dinmesin. Başkaları gibi makam mevki istemedik. Bize lazım olan vatan ve bayraktır. Hürsek, hür yaşıyorsak, güçlüysek zaten her şeyi yaparız. Bakıyoruz, demiyoruz yapıyoruz. Sayın Genel Başkanımızın ortaya koyduğu tavırlar sayesinde herkes dua ediyor ve diyor ki, iyi ki Devlet Bey var. Yoksa bu memleket parçalanmıştı. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey sırt sırta verip yerli ve milli bir anlayış ile önce ülkem ve milletim sonra partim diyen bir anlayışla yürüyorlar. Allah ikisini de hayırlı uzun ömürler versin. Cumhur İttifakının bir uçağın 2 kanadından bir tanesi AK Parti, bir tanesi Milliyetçi Hareket Partisidir. Onun için onlar ne alıyorlarsa bizde alıyoruz. Hatta daha fazlasını alıyoruz. 17 MHP’li belediyelerimize Allaha şükürler olsun, İller Bankasından, Belediyeler Birliğinden, Çevre Bakanlığından aldık, getirdik. İnşallah yeni dönemde de belediyelerimizi ihya edeceğiz. Başkan adaylarımızın meydanlarda vermiş olduğu tüm sözlerin arkasındayız” dedi.

mehmet taytak

Yapılan konuşmaların ardından beldelerde seçim koordinasyon merkezlerinin açılışı dualar eşliğinde gerçekleşti.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ