Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci ile birlikte Çay ilçesine bağlı Pazarağaç Kasabası’nda Belediye Başkan Adayı Yasin Şahin tarafından verilen iftar programına katıldı. İftar programına belde halkı tarafından da katılım yoğun oldu.

'CUMHUR İTTİFAKININ BİR KANADIYIZ'

İftar programından sonra konuşan Milletvekili Taytak, “31 Mart seçimlerine sayılı günler kala teşkilatlarımız ile birlikte seçim çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Bugünde Pazarağaç beldemizdeyiz. Seçim çalışmalarımızda tüm beldelerimizde saha çalışmasında bulunduk. Gördüğümüz odur ki, vatandaşlarımız hem partimize hem de adaylarımıza büyük teveccüh göstermektedir. İnşallah 17 olan belediye sayımızı 2 katından daha fazla bir sayıya çıkaracağımıza inanıyorum. Biz cumhur ittifakının bir kanadıyız. Bir kanadı AK Parti ise diğer kanadı ise Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Cumhur İttifakı ruhu ile belediye başkan adaylarımızın meydanlardan vermiş oldukları sözlerinin arkasındayız. Milliyetçi Hareket Partisi’nin 17 belediyesinin nasıl ihya ettiysek, yeni dönemde de belediyelerimize her türlü hizmeti getireceğiz. Seçimlerin son gününe kadar eşimizi, dostumuzu ve vatandaşlarımızı ziyaret edelim. Partimize ve adaylarımıza destek isteyelim. Ayırmadan ayrışmadan canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Müsavat Dervişoğlu Kimdir? İYİ Parti Genel Başkan Adayı Hakkında Merak Edilenler Müsavat Dervişoğlu Kimdir? İYİ Parti Genel Başkan Adayı Hakkında Merak Edilenler

ERENLERDE VATANDAŞLARA LOKMA İKRAMINDA BULUNULDU

Milletvekili Taytak ve İl Başkanı Kahveci, daha sonra İl merkezinde Erenler mahallesine geçerek, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt ile birlikte teravih namazı çıkışı vatandaşlara lokma ikramında bulundu. Erenler muhtarlığının önünde mahalle halkına seslenen Milletvekili Taytak, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt’a oy istedi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ