Erdoğan Afyon’a geliyor! Erdoğan Afyon’a geliyor!

TEKNOFEST 2024 yarışmaları için başvurular artık açık! Tüm yaratıcı gençleri ve geleceğin mucitlerini teknoloji yarışmalarında yer almaya teşvik eden bu büyük organizasyon, katılımcılarını projeleriyle fark yaratmaya ve yenilikçi fikirlerini sergilemeye davet ediyor.

Siz de teknolojiye ilgi duyuyor ve bir fikriniz varsa, başvuruların son tarihi olan 20 Şubat 2024 tarihini kaçırmayın. Fark yaratan projenizle TEKNOFEST 2024’te yerinizi almak için detaylı bilgi ve başvuru işlemleri için mth.tc/2024Yarismalar adresini ziyaret edebilirsiniz.

Afyon Kocatepe Üniversitesi bu heyecana ortak olmak isteyen tüm gençlerin yanında yer alacak ve onlara destek olmaya devam edecek. Üniversite olarak teknoloji ve inovasyonun her dalında gelecek vaat eden gençlerimize yol göstermeyi ve onları desteklemeyi amaçlıyoruz.

Teknolojinin ve bilimin parlak zihinlerle geleceğe taşınacağını bilen Afyon Kocatepe Üniversitesi, TEKNOFEST 2024’e katılmak isteyen her genci bu büyük deneyimde yer alarak bilimsel alanlardaki ilerlemelere katkıda bulunmaya ve inovasyonun parçası olmaya çağırıyor.

Kaynak: Duygu Özger