Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, küresel hava kargo sektörünün en güvenilir çözüm ortaklarından olan Turkish Cargo, ilaç ve sağlık ürünleri lojistiğinde kalite çıtasını yükseltiyor.

Türk mutfağının 3 5 tane yedirten tatlısını yapmak çok basit 30 dakikada kalburabastı tarifi Türk mutfağının 3 5 tane yedirten tatlısını yapmak çok basit 30 dakikada kalburabastı tarifi

Sıcaklık ve zaman hassasiyeti daha düşük ilaç ve sağlık ürünleri, gönderileri korumak amacıyla tasarlanmış pasif paketleme yöntemleriyle sevk ediliyor.

Bu ürünler için geliştirilen "TK Pharma Standard", sıcaklık kontrollü kargoların sektör standartlarına uygun bir şekilde taşınmasını sağlıyor. Gönderiler, ayrıcalıklı elleçleme, yüksek yükleme önceliği, ürüne sağlanmış özel sıcaklık kontrollü depolama, uzman operasyon ekibi ve 7 gün 24 saat müşteri hizmetleri avantajlarından faydalanılıp tüm "TK Pharma Ağı"nda Turkish Cargo güvencesiyle taşınıyor.

Gelişmiş sıcaklık kontrollü çözümler

Sıcaklık ve zaman hassasiyeti daha yüksek olan, pasif paketleme yöntemleriyle sevk edilen ve apron taşıma süreçlerinde ekstra koruma gerektiren ilaç ve sağlık ürünleri, "TK Pharma Extra" ile sektör beklentilerinin üzerinde taşınıyor. Bu ürün kapsamındaki gönderiler, apronda sıcaklık kontrollü araçlarla taşınıyor. 7 gün 24 saat çalışan ilaç taşımaları kontrol kulesi ekibiyle çıkış noktasından varışa kadar takip ediliyor. "TK Pharma Extra" yalnızca "TK Pharma" kalite ekibi tarafından denetlenip onaylanan "TK Pharma Yüksek Kaliteli İstasyonlar" arasında hizmet veriyor.

Kaynak: AA