İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı Gerçekleşiyor! İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı Gerçekleşiyor!

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, belediye başkanı seçilmesi halinde gerçekleştireceği projelerini anlatmaya devam ediyor. Bu kapsamda Afyonkarahisar 100. Yıl OSB Bölgesi projesi hakkında açıklamalarda bulunan Uluçay, “Afyonkarahisar'ımızın sanayi potansiyelini artırarak, yeni iş imkanları yaratmak amacıyla 'Afyonkarahisar 100. Yıl OSB Bölgesi' projesini hayata geçireceğiz. Bu projemizle şehrimizin sanayi altyapısını güçlendirerek, yerel ekonomiyi canlandırarak ve istihdamı arttıracağız’’ dedi.

hüseyin ceylan uluçay

‘AFYON BÜYÜK BİR İVME KAZANACAK’

Afyonkarahisar’da 100. yıla yakışır 100. Yıl Organize Sanayi Bölgesi ile otomotivden makine imalatına, plastikten tekstile kadar geniş bir yelpazede yer alacağının altını çizen Uluçay, çevreci enerji kaynakları ve modern alt yapısıyla da Afyonkarahisar’a yenilikçi bir ekonomik vizyon katacağını vurguladı.

Uluçay, ‘’Afyonkarahisar’ı 100. Yıla yakışır projemizle ekonomik büyümesine ivme kazandırmayı hedefliyoruz. 6.800 dekar alan üzerinde yer alacak olan 100. Yıl OSB Bölgemiz istihdam, teknolojik, yenilikçi, verimli, sanayici odaklı, sürdürülebilir, çevreye duyarlı bir anlayışla hizmet verecek. Çevresel etkileri de göz önünde bulundurarak, çevreye duyarlı bir sanayi anlayışını benimseyeceğiz. Yeşil gelece teknolojiyle adım atacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: GAMZE KOÇAK