İYİ Parti Belediye Başkan adayı olan Alper Yağcı, Afyonkarahisar'da bulunan MS Hastaları Derneği'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Alper Yağcı, hastalıklarla mücadelede umut ve dayanışmanın önemini vurguladı.

Dernek Çalışmaları Takdire Şayan

Yağcı ziyaret sırasında, her hastalığın bir gün çözüm bulabileceğine olan inancını dile getirdi ve hastalıklarla mücadele edenlerin araştırma ve dayanışma içinde olmalarının kıymetini belirtti. MS hastalarına destek için kurulan derneğin çabalarını takdirle karşıladığını ifade eden Yağcı, bu tür oluşumların insanlara umut olduğunu söyledi.

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Tolga Akalın genel başkanlık adaylığından çekildi mi? İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Tolga Akalın genel başkanlık adaylığından çekildi mi?

Afyonkarahisar'da İyilik Köprüleri Kurma Sözü

Yağcı, Halkımız takdir ettiği takdirde Belediye başkanı olarak da derneğin çalışmalarına her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını belirterek, MS hastaları ve onlara destek olanlar arasında bir gönül köprüsü kurma arzusunu dile getirdi. Yağcı böylece hastalıklarla mücadele eden vatandaşlara manevi ve somut destek sözü verdi.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN