Başkan Erhan: CHP işçinin yanında! Başkan Erhan: CHP işçinin yanında!

Bolvadin İlçe Başkanı Mahmut Kızıltoprak ve Dişli Belde Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Mert, Milletvekili Taytak'ı TBMM'de ziyaret etti.  Gerçekeleştirilen ziyarette, Bolvadin ve Dişli'nin yerel sorunları ile bölgenin kalkınma süreçlerine dair fikir alışverişinde bulundular.

Milletvekili Mehmet Taytak, ziyaret için konuklarına şükranlarını sunarken, bu tür buluşmaların hem vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmanın hem de yerel dinamikleri güçlendirmenin önemini vurguladı. Taytak, hemşehrilerinin kendisini ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, onlara nazik ziyaretleri için teşekkürlerini iletti.

Gelecek dönemde bölge için yapılacak projeler konusunda fikir birliğine varılan ziyaret, bölgenin ihtiyaç ve önceliklerine dair yol haritalarının belirlenmesine de olanak sağladı.

Milletvekili Mehmet Taytak, bu tür temasların sık sık gerçekleştirilmesinin altını çizdi ve hem Bolvadin hem de Dişli bölgesi adına yapıcı ve birleştirici adımların atılacağının altını çizdi. Siyasi temsilcilerin kapılarının her zaman vatandaşlarına açık olduğunu belirten Taytak, yerel ve ulusal meselelerde ortak akıl yürütmeye devam edeceklerini dile getirdi.  FADİME ÖZKARAN

Editör: Fadime Özkaran