Çay Belediyesi Fen İşleri Müdürü Selim Bayram, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı için adaylığını koydu. 01 Aralık 2023 tarihinde görevinden istifa eden Bayram, MHP Çay İlçe Başkanlığına aday adaylık müracaatında bulundu.

Selim Bayram, aday adaylığı başvurusu için MHP Çay İlçe Başkanlığı'na gitti ve burada İlçe Başkanı Ali Erol, Karacaören Belediye Başkanı Muhterem Algül, MHP Çay İl Genel Meclis Üyesi Faruk Kökcür, Ülkü Ocakları Başkanı Erkan Demirağaç ve parti üyeleri tarafından karşılandı.

ÖNEMLİ POZİSYONLARDA ÇALIŞTI

Olgun’un ağırlığı görüldü! Olgun’un ağırlığı görüldü!

20 yıldır Çay Belediyesi'nde çeşitli görevlerde bulunan Selim Bayram, huzurevi müdürlüğü, imar, çevre hizmetleri ve son olarak fen işleri müdürlüğü gibi önemli pozisyonlarda çalıştı. Bayram, MHP İlçe Binası'na kalabalık bir grup eşliğinde gelerek Belediye Başkanı Aday Adaylık dilekçesini İlçe Başkanı Ali Erol'a takdim etti.

Selim Bayram, müracaat sonrasında yaptığı açıklamada, 20 yıllık belediye çalışma hayatının önemli tecrübeler edindiğini belirtti. Yeşilçay'ın daha iyi hizmete layık olduğunu vurgulayan Bayram, ekip ruhuyla çalışarak bu amaca ulaşacaklarını söyledi. "Yeşilçay'ımıza Hizmet İçin Adayım" diyen Bayram, bu kutlu yolda Allah'ın kendilerini mahcup etmemesini temenni etti. N\S

Editör: Nurbanu Soy