ULUÇAY GERİ Mİ DÖNÜYOR? ULUÇAY GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Yıllardır Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı koltuğu için yanıp tutuşan Mahmut Koçak bu dönemde de şansını AK Parti’den denemeye karar verdi. Dün yaptığı adaylık başvurusunda oluşturduğu ben davet edilerek geldim algısı altında yatan gerçeklerin mumu yatsıya kadar da sürmedi. Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya o açıklamadan 5 buçuk saat sonra kişisel sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaparak Koçak’ın davet üzerine değil kendisinin geldiğini ifade etmişti. 

Milletvekili Özkaya, Koçak’ın soyut ifadelerinin aksine bu durumu; Milletvekili İbrahim Yurdunuseven’in ve İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’ı şahit göstererek sözlerinin şahitli olduğunu kaydetti. Bu sabah ise odakgazetesi.com haber merkezi olarak, Milletvekili Yurdunuseven ve Başkan Uluçay’a bu durumu sorduğumuzda Milletvekili Özkaya’yı teyitlediler.

Milletvekili Yurdunuseven Koçak’ın AK Parti’ye katılımı sürecinde “Bilgimiz vardı” diyerek Özkaya’yı bir kez daha teyit ederken İl Başkanı Uluçay da parti politikası gereği 81 ilde AK Parti’ye kayıt olan her yeni üyeyi nezaketen aradıklarını, durumun bundan ibaret olduğunu ifade etti. ÖZEL HABER// ALİ KÜÇÜKKARTAL

Editör: Fadime Özkaran