Vodafone Sultanlar Ligi’nde sezon mücadelesini sürdüren Afyon Belediye Yüntaş, Afyonkarahisar’da VakıfBank ile karşılaştı. Dört set üzerinden tamamlanan müsabakada ev sahibi ekip ikinci seti hanesine yazdırırken konuk takım diğer üç sette üstünlük kurarak karşılaşmayı kazandı.

İLK SETİ VAKIFBANK ALDI

Mücadelenin başlangıcında iki takım da sayı üretirken VakıfBank, setin son bölümünde skor avantajını korumayı başardı. Konuk takım, ilk seti 25-20 kazanarak karşılaşmada 1-0 öne geçti.

İKİNCİ SETTE 35-33’LÜK SKOR

Başantrenör Çokşen genç oyuncularına sahip çıktı: “Bu çocuklar her geçen gün üstüne koyarak voleybol oynuyor”
Başantrenör Çokşen genç oyuncularına sahip çıktı: “Bu çocuklar her geçen gün üstüne koyarak voleybol oynuyor”
İçeriği Görüntüle

İkinci set, karşılaşmanın en uzun ve çekişmeli bölümü oldu. İki takımın da seti kazanmak için mücadele ettiği bölümde Afyon Belediye Yüntaş, 35-33’lük skorla rakibine üstünlük sağlayarak maçta durumu 1-1 yaptı.

SON İKİ SETİN GALİBİ DEĞİŞMEDİ

Üçüncü sette yeniden kontrolü sağlayan VakıfBank, 25-19’luk skorla öne geçti. Dördüncü sette de oyun üstünlüğünü sürdüren konuk ekip, bu bölümü 25-17 kazanarak sahadan 3-1 galip ayrıldı.

KARŞILAŞMANIN SET SKORLARI

1. set: Afyon Belediye Yüntaş 20-25 VakıfBank

2. set: Afyon Belediye Yüntaş 35-33 VakıfBank

3. set: Afyon Belediye Yüntaş 19-25 VakıfBank

4. set: Afyon Belediye Yüntaş 17-25 VakıfBank

Kaynak: MUSTAFA DADAK