AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun bayramda kol kola girip poz verdi.

Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Belediyesi'nin düzenlenmiş olduğu Bayram programının ardından milletvekilleri kol kola girip poz verdi.

I M G 20240410 W A0329

Gönülsüz namaz dağlar almaz! Gönülsüz namaz dağlar almaz!

Milletvekillerinin bu fotoğraf karesi vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı. Bazı vatandaşlar, "Milletvekillerimizi sadece bayramda değil, her zaman böyle görmek istiyoruz. AK Partililer biz iktidariz demeyi bırakıp bu şekilde vatandaşla, diğer vekillerle ve belediye başkanı ile birlik beraberlik içerisinde olmalılar. Valimiz Kübra hanım bütün vekillerimizi ve belediye başkanımızı sürekli bir araya getirmeli. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan AK Parti kolu altında, MHP Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Taytak MHP kolu altında, İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekilimiz Hakan Şeref Olgun partisinin kolu altında, Belediye Başkanımız Burcu Köksal ise CHP kolu altında birleşirlerse Afyon'u kimse tutamaz. Valimiz Kübra hanım kentin ilk kadın Valisi. Afyonkarahisarlılar Vali hanımı çok seviyor. Afyon için önemli bir isim. Biz eminiz ki vali hanim vekillerimizi ve belediye başkanımızı bir araya getirirse birlik ve beraberlik içerisinde önemli adımlar atılır" dediler. 

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ