Programa Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Sezgin Yılmaz ve eşi Filiz Yılmaz da katıldı. Katılımcılarla yakından ilgilenen protokol üyeleri, kahvaltıda gençlerle sohbet ederek programa renk kattı.

“GENÇLİK EN BÜYÜK UMUT”
Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı konuşmasında, gençliğin ülkenin en büyük umudu olduğunu vurgulayarak, üniversite yıllarında alınan kültür ve terbiyenin zorlukların aşılmasında önemli rol oynadığını ifade etti. Kendisinin de Adıyaman’da bir ailenin çocuğu olarak üniversite ve bürokrasi süreçlerinden geçtiğini belirten Ayrancı, gençlere her türlü desteği vermeye hazır olduğunu dile getirdi.

Programda söz alan öğrenciler, geçmişe dair anılarını ve geleceğe yönelik umutlarını sıcak bir ortamda paylaşırken, 2026 yılının daha güzel geçmesi yönündeki temenniler ortak duygu olarak öne çıktı. Etkinlik, yeni yıla dair birlik ve umut mesajlarıyla sona erdi.





