Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, Selçuk Ecza Deposu tarafından düzenlenen “Selçuk Ecza Gençlik Buluşmaları: 7 Bölge, 7 FPL İç Anadolu” programına ev sahipliği yaptı. Mavi Salon’da gerçekleştirilen etkinlik, akademisyenler ve öğrencilerden yoğun ilgi gördü.

Afyon ESOB seçimlerinde oy sayım süreci başladı mı?
Afyon ESOB seçimlerinde oy sayım süreci başladı mı?
İçeriği Görüntüle

Programa, Eczacılık Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Sevim Feyza Erdoğmuş ile Doç. Dr. Fatma Özlem Kargın Solmaz da katıldı. Açılış konuşmalarında eczacılık mesleğinin gelişimi, sektör ile üniversite iş birliğinin önemi ve gençlerin kariyer planlaması ele alındı.

Gün boyunca düzenlenen eğitimler ve etkileşimli oturumlarda öğrenciler, ilaç sektörü ve mesleki gelişim hakkında önemli bilgiler edinme fırsatı buldu. Katılımcıların projelerini sunma imkânı bulduğu etkinlikte, öne çıkan çalışmalar ödüllendirildi.

Program, genç eczacı adaylarını sektörle buluşturan önemli bir organizasyon olarak tamamlandı.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ