Emniyet ekipleri bir şahsın hareketlerinden şüphelenerek durdurdu. Şahsın üzerinde yapılan aramada bir ruhsatsız silah ele geçildi.
Şahsın sorgulaması için Emniyet Müdürlüğüne götürüldüğü öğrenilirken silahın da daha önce herhangi bir suç olayında kullanılıp kullanılmadığının araştırılması için balistik muayene yapılacağı öğrenildi.
Yine Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü ekipleri, rutin devriyeleri esnasında şüphelendikleri bir şahsın üzerinde arama yaptı. Ekipler, yapılan aramada metamfetamin maddesi ele geçirdi.
Aynı emniyet ekibi bir başka kişinin üzerinde de esrardan 20 kat daha bağımlılık yapan skunk maddesi ele geçirdi.
Şahıslar sorgulanmak üzere Emniyet KOM şubesine götürüldüler.
SKUNK NEDİR?
Esrarın hammaddesi hint kenevirinin laboratuvar ortamında diğer uyuşturucu maddelerle hibritleştirilerek elde edilen, esrardan 20 kat daha fazla bağımlılık yapıcı özelliği olan bir uyuşturucu maddedir.





