Afyonkarahisar İl Müftülüğü bünyesindeki Aile ve Dini Rehberlik Merkezi, Aile Haftası etkinlikleri kapsamında "Fıtratın Korunması ve Aile" başlığıyla bir dizi konferans düzenledi. İl genelinde farklı bölgelerde gerçekleştirilen programlar, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Etkinliklerde İl Müftü Yardımcısı Ayşegül Kurt, ADRM Koordinatörü Yıldız Mumyakmaz, Merkez Vaizleri ve Din Hizmetleri Uzmanı görevlileri, aile yapısının korunması ve güçlendirilmesi üzerine önemli sunumlar gerçekleştirdi. Katılımcılar arasında Kur’an Kursu öğreticileri ve vatandaşlar da yer aldı.

Toplumun Temel Taşı Olan Aileye Vurgu

Konferanslarda, ailenin toplumsal yapıdaki merkezi rolüne dikkat çekilerek, fıtrata uygun bir yaşamın hem bireysel hem de toplumsal huzur için taşıdığı öneme vurgu yapıldı. Ayrıca günümüz dünyasında aile yapısına yönelik tehditlere karşı nasıl daha güçlü ve bilinçli olunabileceği konusunda bilgiler aktarıldı.
 

Başkan Köksal Sinanpaşa İlçe Teşkilatı İle Bir Araya Geldi
Başkan Köksal Sinanpaşa İlçe Teşkilatı İle Bir Araya Geldi
İçeriği Görüntüle

Kaynak: GAMZE KARABULUT