Taytak'ın desteğiyle seçim öncesi verilen sözlerin yerine getirilmesi için Ankara'da yoğun mesai harcandığı belirtildi.

Ziyarete, Belediyelerden Sorumlu MHP Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek ile Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın, Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol, Sinanpaşa Belediye Başkanı Tolga Yıldırım, Bolvadin Belediye Başkanı Devriş Aynacı, Tatarlı Belediye Başkanı Musa Kayer, Ahmetpaşa Belediye Başkanı Eyüp Yakan ve Gömü Belediye Başkanı Ramazan Eryıldız katıldı.

Milletvekili Taytak, ziyarette şu ifadeleri kullandı: "Geçtiğimiz dönemde olduğu gibi bu dönemde de seçilen belediye başkanlarımızın projelerini hayata geçirebilmeleri için ilgili kurumlara gidip görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Bugün Toplu Konut İdaresi Başkanı Ömer Bulut Beyefendi’yi ziyaret ettik. Görüşmede çok ciddi projeler için onaylar aldık kendisinden."

Projeler arasında Şuhut ilçesinde 500 konut ve 100 dükkan, Kızılören ilçesinde 110 konut ve 2 bakıcı evi ile bir dükkân, Bolvadin ilçesinde 150 konut, Ahmetpaşa beldesine 80 konut, Tatarlı beldesine 36 konut ve 8 dükkân, İlk Yerim Projesi ile 54 dükkân, Gömü beldesine ise 200 konut bulunuyor. Bu projelerin kısa sürede ihaleye çıkılacağı ifade edildi.

MHP'li belediye başkanları, projelerinin hayata geçmesinde en büyük desteği Milletvekili Taytak'tan aldıklarını belirterek TOKİ konut projeleri için teşekkür ettiler. Ziyaretin ardından Milletvekili Taytak, TOKİ Başkanı Ömer Bulut’a Afyon mermerinden yapılmış bir saat hediye etti.

Kaynak: Gamze Koçak