Afyonkarahisar Belediyesi, sosyal destek projeleri kapsamında öğrencilere yönelik önemli bir adım attı. Belediye tarafından yapılan açıklamada, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencilere eğitim ve beslenme yardımı başvurularının başladığı duyuruldu. Başvuruların 10-19 Eylül tarihleri arasında alınacağı bildirildi.

Afyonkarahisar Belediyesinden Isınma Desteği
Afyonkarahisar Belediyesinden Isınma Desteği
İçeriği Görüntüle

Belediye yetkilileri, eğitime verilen desteğin aynı zamanda geleceğe yapılan yatırım olduğunu belirterek, öğrencilerin eğitim hayatını kolaylaştırmak için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü ifade etti. Eğitim materyali desteği ile birlikte beslenme yardımlarının da kapsama alındığı program sayesinde, ihtiyaç sahibi öğrencilerin hem akademik hem de sosyal açıdan desteklenmesi hedefleniyor.

Afyonkarahisar Belediyesi, Zafer Kart uygulaması aracılığıyla gerçekleştirilen yardımların şeffaf ve düzenli bir şekilde ulaştırıldığını vurgularken, çocukların sağlıklı ve güvenli bir eğitim hayatına kavuşması için belediyenin sosyal destek projelerinin süreceğini kaydetti.

Kaynak: GAMZE KARABULUT