Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi Piyade Uzman Çavuş İsmail Kumartaşlı ve Afyonkarahisar Şehit Yunus Çiçek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürümüz ile birlikte Şırnak’ta görev yaparken bölücü terör örgütü mensubu teröristler ile çıkan silahlı çatışma sonucu şehit olan Şehidimiz Jandarma Astsubay Çavuş Yunus Çiçek'in ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi ve Kur’an-ı Kerim ile Bayrağımızın içerisinde bulunduğu özel hediyeyi takdim etti.

İş Hayatında Kadınların Deneyimleri ve İlham Veren Başarı Öyküleri! İş Hayatında Kadınların Deneyimleri ve İlham Veren Başarı Öyküleri!

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, bu ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, şehit Yunus Çiçek'in adının eğitim gördüğü okula verilmesinin kendisini duygulandırdığını belirtti. Şehit Çiçek'in isminin yaşatılmasının önemine vurgu yaparak, gençleri bu yolda yetiştirmenin, vatan borcu olduğunu ifade etti.

Şehit Yunus Çiçek'in ailesi, yapılan ziyaretten ve isminin okulda yaşatılmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Gerçekleştirilen bu anlamlı hareket için Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başta olmak üzere, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ve ilgili diğer yetkililere minnettarlıklarını sundular. >>TUĞBA ÖZKAN

Editör: Tuğba Özkan