Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından düzenlenen Türkiye Münazara Yarışması'nda büyük bir başarıya imza atan Afyonkarahisar Süleyman Demirel Fen Lisesi, 256 takımın katıldığı kıyasıya rekabet içinde Türkiye üçüncüsü olmayı başardı.

Afyonkarahisar'da 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı! Afyonkarahisar'da 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı!

Ege Bölgesi ve Afyonkarahisar'ı temsil eden genç münazaracılar, etkileyici performansları ve zekice savunmalarıyla dikkat çekerken, Türkiye genelinde düzenlenen prestijli yarışmanın finalinde boy gösterdi.

Başarılı öğrenciler, yarışma sonrasında Şube Müdürü Hayati Duman'ın refakatinde İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci'yi makamında ziyaret etti. TÜGVA başkanı, yönetim kurulu üyeleri, okul müdürü, münazara koçu ve öğrenciler, bu önemli başarının kazanılmasında destekleri bulunan Miraç Sünnetci'ye şükranlarını sundu.

Ziyaretin sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Sünnetci, elde edilen başarının önemini vurgulayarak takımı tebrik etti ve onlara hediyelerini takdim etti. Mutlu anlar, hatıra fotoğrafı çekilerek ölümsüzleştirildi. Afyonkarahisar ve Ege Bölgesi adına kazanılan bu anlamlı derece, öğrencilerin ve eğitim camiasının göğsünü kabarttı. >>TUĞBA ÖZKAN

Editör: Tuğba Özkan