Mor beyazlı ekip, Kütahya Dumlupınar Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada rakibine 1-0 mağlup olarak sahadan puansız ayrıldı.

Fbaa0F38 27E7 40A1 A33F 3B55B307B6D1

MAÇIN TEK GOLÜ 10. DAKİKADA GELDİ

Afyon’da Sarıkabadayı Coşkusu: “Bu Konseri Hiç Unutmayacağım”
Afyon’da Sarıkabadayı Coşkusu: “Bu Konseri Hiç Unutmayacağım”
İçeriği Görüntüle

Karşılaşmanın ilk dakikalarında baskılı bir oyun ortaya koyan ev sahibi Kütahyaspor, aradığı golü 10. dakikada Ahmet Teker’in ayağından buldu. Bu gol, aynı zamanda mücadelenin de skorunu belirledi. Afyonspor kalan dakikalarda beraberlik için pozisyonlar üretmeye çalışsa da girdiği fırsatları değerlendiremeyerek sahadan yenilgiyle ayrıldı.

kartlar havada uçuştu

Müsabaka boyunca sert geçen mücadelede hakem, beş oyuncuya sarı kart gösterdi. Kütahyaspor’da Enes Yiğit ve Embiya Ayyıldız sarı kart gören isimler oldu. Afyonspor’da ise Abdulkadir Çelik, Halef Keklik ve Emre Dayan sarı kartla cezalandırıldı.

AFYONSPOR KÖTÜ GİDİŞATI DURDURAMIYOR

Sezona istediği gibi başlayamayan Afyonspor, bu sonuçla birlikte kötü gidişatını sürdürdü. Taraftarlar, takımın bir an önce toparlanarak yeniden çıkışa geçmesini beklerken, teknik heyet ve futbolcular önümüzdeki haftalarda alınacak galibiyetlerle bu kötü tabloyu tersine çevirmek istiyor.

Kaynak: ODAK HABER MERKKEZİ