Adıyaman’da aile içi husumet nedeniyle yaşanan silahlı saldırı olayıyla ilgili yürütülen soruşturmada, eniştesini yaraladıktan sonra başka bir eniştesinin iş yerine ateş açan şüpheli tutuklandı. İndere bölgesinde meydana gelen olayda bir kişi yaralanırken, saldırganın daha sonra kaçtığı ve güvenlik güçlerince yapılan operasyonla yakalandığı öğrenildi. Olay kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Kurban Bayramı’nda Afyon’da güvenlik üst seviyede: kaç personel sahada olacak?
Kurban Bayramı’nda Afyon’da güvenlik üst seviyede: kaç personel sahada olacak?
İçeriği Görüntüle

SİLAHLI SALDIRI VE YARALAMA

Edinilen bilgilere göre H.Y., kız kardeşinin eşi olan İ.Y.’ye silahlı saldırıda bulundu. Bacağından yaralanan İ.Y. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, şüphelinin olayın ardından bu kez Gölebatmaz Caddesi’nde bulunan diğer eniştesine ait iş yerine ateş açtığı belirtildi.

OPERASYONLA YAKALANDI VE TUTUKLANDI

Olay sonrası Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışma kapsamında şüphelinin Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde saklandığı tespit edildi. Erkenek Mahallesi’ndeki konteyner kentte yakalanan H.Y., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İHA