AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığında, İl Başkanı Av. Turgay Şahin riyasetinde haftalık olağan İl Yürütme ve Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıda, teşkilatın yürütmekte olduğu çalışmalar, önümüzdeki dönem planlamaları ve organizasyon süreçleri üzerine istişarelerde bulunuldu. İl Başkanı Şahin, toplantının verimli geçtiğini belirterek, “Teşkilatımızın her kademesinde birlik, koordinasyon ve etkin iletişimi sürdürmek önceliğimizdir.” dedi.
“BEDEN DİLİ VE PROTOKOL EĞİTİMİ” DÜZENLENDİ
Toplantı kapsamında ayrıca, Prof. Dr. Yaman tarafından düzenlenen “Beden Dili ve Protokol Eğitimi” programı da değerlendirildi. Eğitim, parti yöneticilerinin iletişim becerilerini güçlendirmeye ve temsil kabiliyetlerini artırmaya yönelik bir adım olarak öne çıktı.
AK Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı, yapılan açıklamada, “İstişare kültürümüz ve ortak akıl anlayışımızla Afyonkarahisar’a hizmet etmeye devam edeceğiz.” mesajını paylaştı.