Kampa; AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, AK Parti Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Dr. Hasan Arslan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Siper, İl Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe ve belde belediye başkanlarının yanı sıra eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de katıldı.

Ak Parti̇ Beledi̇ye Başkanlari, Gökçek’le Neden Buluştu

İl Başkanı Av. Turgay Şahin, programın açılışında yaptığı konuşmada, AK Parti belediyeciliğinin temelinde hizmet ve eser siyasetinin yer aldığını vurguladı.

Ak Parti̇ Beledi̇ye Başkanlari, Gökçek’le Neden Buluştu4

Başkan Şahin, “Bizim belediyecilik anlayışımız, eser ve hizmet siyasetidir. Milletimizin günlük hayatını kolaylaştıran, şehirlerimizi yaşanabilir kılan bir vizyonla hareket ediyoruz. Söz verip unutanlardan değil, söz verip yerine getirenlerden olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Ak Parti̇ Beledi̇ye Başkanlari, Gökçek’le Neden Buluştu5

GÖKÇEK’TEN VİZYON DERSİ

Melih Gökçek, konuşmasında belediyeciliğin Türkiye’deki önemli isimlerinden biri olarak öne çıktı.

Ak Parti̇ Beledi̇ye Başkanlari, Gökçek’le Neden Buluştu3

Milletvekili Taytak, Genç Sanatçılara Teşekkür Etti! Milletvekili Taytak, Genç Sanatçılara Teşekkür Etti!

Başkan Şahin, Gökçek’in belediyecilikteki vizyonunu şöyle anlattı: “Ankara denince, o şehre kazandırdığı sayısız eserle hafızalara kazınan kıymetli başkanımız Sayın Melih Gökçek beyefendi aramızda. Kendisi sadece bir belediye başkanı değil, aynı zamanda şehircilik vizyonu ve projeleriyle Türkiye’de belediyecilik anlayışına damga vurmuş önemli bir isim. Bugün hâlâ Ankara’da onun döneminde yapılan hizmetlerle yaşıyor vatandaşlarımız. Allah ondan razı olsun” dedi.

Ak Parti̇ Beledi̇ye Başkanlari, Gökçek’le Neden Buluştu5

YEREL İHTİYAÇ, ÖZEL ÇÖZÜM

Efsane Başkan olarak anılan Melih Gökçek ise belediyecilikte her şehrin farklı ihtiyaçlarının olduğunu belirtti. “Sandıklı’nın başka, Afyonkarahisar Merkez’in başka, Frig Vadisi’nin başka ihtiyaçları vardır. Bir belediye başkanı, bulunduğu yere göre siyaset üretmeli, ona göre hizmet yapmalıdır” şeklinde konuştu.

Ak Parti̇ Beledi̇ye Başkanlari, Gökçek’le Neden Buluştu1

Panelin sonunda, Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, Melih Gökçek’e bir hediye takdim etti.

Başkan Gökçek, Sandikli’da Ak Parti̇ Beledi̇ye Başkanlariyla Neden Buluştu1

Ayrıca, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, Gökçek’e günün anısına plaket verdi.

Ak Parti̇ Beledi̇ye Başkanlari, Gökçek’le Neden Buluştu2

Program, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Ak Parti̇ Beledi̇ye Başkanlari, Gökçek’le Neden Buluştu6

Kaynak: GAMZE KARABULUT