AK Parti Meclis Komisyonu üyelerinin, yarın saat 15:00'te AK Parti Genel Merkez’de olağanüstü bir toplantı yapacağı ve bu toplantıda İmralı'ya gitme meselesinin ele alınacağı öğrenildi. Toplantının, AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala ve AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler başkanlığında yapılacağı, basına kapalı olacağı belirtiliyor.

Bakan Uraloğlu’ndan Trabzon İçin Dev Proje: Kazma Bu Yıl mı Vuruluyor?
Bakan Uraloğlu’ndan Trabzon İçin Dev Proje: Kazma Bu Yıl mı Vuruluyor?
İçeriği Görüntüle

Thumbs B C Ab40A8Debc53701De740971C5Fe760D3

Toplantının gündeminde, İmralı Adası'na yönelik ziyaret ve bu ziyaretin nasıl gerçekleştirileceği bulunuyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dün yaptığı açıklama ve bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu görüşmeye verdiği desteğin ardından AK Parti, bu konuda bir karar alma sürecine girdi. Bahçeli’nin İmralı ziyaretini desteklemesinin ardından Erdoğan’ın da bu adımı olumlu karşılaması, toplantının yapılmasına zemin hazırladı.

Toplantının, İmralı'ya gitme konusunda nihai bir karar alınacağı ve komisyon üyelerinin bu konuda fikir alışverişinde bulunacağı öğrenildi.

Kaynak: Odak Haber Merkezi