AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, 180 bini aşkın mezunuyla Türkiye’nin yükseköğretim sistemine önemli katkılar sağlayan Afyon Kocatepe Üniversitesinin 33. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Yapılan açıklamada, eğitim, bilim ve araştırma alanında kaydedilen başarılarla Türkiye’nin saygın üniversiteleri arasında yer alan AKÜ’nün bugünlere gelmesinde emeği geçen akademik ve idari kadro tebrik edildi. İl Başkanlığı, başta Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakaş olmak üzere tüm üniversite yönetimine teşekkürlerini iletti.

Afyonkarahisar'da korkutan yangın!
Afyonkarahisar'da korkutan yangın!
İçeriği Görüntüle

Açıklamanın devamında, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığının, Afyon Kocatepe Üniversitesinin gelişimi ve başarılarını her zaman desteklemeye devam edeceği vurgulandı.

Kaynak: GAMZE KARABULUT