Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan SLABBASE Fabrikası’nın açılış törenine çok sayıda vatandaş, iş insanı ve protokol üyesi katıldı. İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende fabrikanın resmi açılışı yapıldı.

Geniş Katılımlı Açılış
Açılış programına Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş, Orman ve Su İşleri Eski Bakanı ve Cumhurbaşkanı Irak Özel Temsilcisi Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kaya, Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yıldız, İl Sağlık Müdürü Dr. Hakkı Öztürk, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Siper, Afyon Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkan Yardımcısı Hayrettin Güzbey, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin ve çok sayıda davetli katıldı.

Alimoğlu’ndan Teşekkür Mesajı
Açılışta konuşan Ege Maden İhracatçıları Birliği Başkanı İbrahim Alimoğlu, programa katılan misafirlere teşekkür etti. Alimoğlu konuşmasında, “Çok kıymetli dostlarımız, bugün markamızın yolculuğunda çok özel ve gururlu bir adımı hep birlikte atıyoruz. Bu heyecanlı günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız ve davetimize katıldığınız için hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Bu yeni yatırımımız sadece yeni bir başlangıç değil; emeğin, teknolojinin ve birlikte imza atacağımız yeni başarıların sembolüdür. Hepimiz için hayırlı, uğurlu ve bereketli olmasını diliyorum. Tekrardan ayaklarınıza sağlık, hoş geldiniz. Şehrimize, ülkemize ve sektörümüze hayırlı olsun inşallah” dedi.

Fabrika Gezildi
Afyonkarahisar İl Müftüsü tarafından yapılan açılış duasının ardından protokol üyeleri, Afyonkarahisar’a kazandırılan yeni fabrikayı gezerek incelemelerde bulundu.




