AKÜ, TEKNOFEST Güneydoğu’da yerini aldı
AKÜ, TEKNOFEST Güneydoğu’da yerini aldı
İçeriği Görüntüle

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Badak ile birlikte Miftah Kur’an Kursu’nu ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette kursta eğitim gören hafız öğrencilerle bir araya gelen Altınkaynak, öğrencilerle sohbet etti.

EĞİTİM SÜREÇLERİ KONUŞULDU

Ziyaret sırasında öğrencilerin eğitim süreçleri, hedefleri ve geleceğe dair beklentileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Altınkaynak, öğrencilerle tecrübelerini paylaşarak hafızlık eğitiminin taşıdığı öneme dikkat çekti.

“HAFIZLIK HAYATIN MERKEZİNDE OLMALI”

İsmail Altınkaynak, hafızlığın yalnızca Kur’an-ı Kerim’in ezberlenmesiyle sınırlı olmadığını ifade ederek, “Hafızlık, Kur’an-ı Kerim’i hayatlarının merkezine alarak ilim ve irfan ekseninde yaşam sürmek olmalıdır. Zihinlerinizde muhafaza ettiğiniz ayetler, hayatlarına yön veren bir rehber olmalı.” dedi.

“KIYMETLİ EMANETİ AHLAKLA YAŞATACAKLAR”

Altınkaynak, hafız öğrencilerin taşıdıkları emaneti ahlak, hikmet ve sorumluluk bilinciyle yaşatacaklarına inandığını belirterek, “Her bir öğrencimizin taşıdıkları bu kıymetli emaneti ahlakla, hikmetle ve sorumluluk bilinciyle yaşatacağına inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: GAMZE KARABULUT